Vässa din behandling med CRAS

Systemet CRAS Professional är byggt för att bidra till en mer resurseffektiv, preventiv och personcentrerad vård av alkoholproblem

CRAS Pro logo blue alkoholproblem alkoma

Genom schemalagda nykterhetstester kan promillehalten följas dag för dag. Systemet används av Sveriges största företagshälsor och är anpassat för både nykterhetskontroll och kontrollerat drickande.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Blått hav design alkoholproblem alkomä

Företagssköterska

Avonova

”CRAS är ett utmärkt hjälpmedel för att säkerställa daglig nykterhet. Individens egna ansvar ökar och det blir dessutom svårare att fuska. Med verktyget minskar också behovet för blodprover vilket spar resurser.”

Mobilapp (för klienten)

Behandlarportal (för behandlaren)

Alkomätare (för klienten)

Screen%20Shot%202021-02-10%20at%2015.53_
Screen%20Shot%202021-02-10%20at%2015.53_

Avancerad teknologi

- enkelt att använda

Med CRAS får du kontinuerlig data som sammanställs automatiskt i översikter, analyser och rapporter. Med autoprioriteringen uppmärksammas du också direkt om klienter avviker från behandlingsplanen.

Som behandlare är vardagen ofta hektisk. Därför är våra system framtagna för enkel och intuitiv användning med hög kvalitet och funktionalitet. Det gör att du kan fokusera mer på klienterna än teknologin.

Kom igång direkt

Få en kostnadsfri demo där vi går igenom funktionaliteten och hur CRAS kan användas i er verksamhet. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och hjälper dig komma igång enkelt och smidigt.

Tack!

Vi hör av oss inom kort.